Skip to main content

Bliv medlem

Som medlem af Find Vej i Danmark, får du adgang til et univers af unikke oplevelser i naturen, byen, til lands og til vands, med mere end 300 ruter og endnu flere ture i hele Danmark.

Medlemmer af en orienteringsklub under Dansk Orienterings-Forbund får gratis medlemskab til Find Vej og gratis adgang til alle ture. Læs mere her: Bliv bruger


Pris: 150 kr


Et medlemskab af Find Vej i Danmark, giver adgang til skræddersyede kort, der guider dig gennem skove, parker og byområder, så du kan opleve glæden ved at udforske naturen på en sjov og spændende måde.


Samtidig bliver du del af et stærkt fællesskab med adgang til kurser, arrangementer og alle ruter og ture under hver ruter, uden begrænsninger. Du kan hente turene ned så mange gange du vil og igen og igen få en helt særlig tur i naturen.


Du kan som medlem gå på jagt efter poster i hele Danmark, helt uden begrænsninger, registrere dem undervejs eller når du kommer hjem, og se hvor mange du har fundet i alt, i forhold til andre og på den enkelte tur.


Som medlem af Find Vej i Danmark får du også adgang til eksklusive events og kurser, der faciliteres og udbydes af Dansk Orienterings-Forbund, der står bag Find Vej i Danmark sammen med de danske orienteringsklubber.


Meld dig ind nu og få adgang til at opleve Danmark fra en helt ny vinkel, der samtidig styrker både din fysiske og mentale sundhed.

Prisen gælder for et årligt medlemsskab af findveji.dk og giver adgang til alle tilbud under Find Vej i Danmark.

Forskellen på enkeltkøb og medlemskab

Få adgang til alle ture med et
Find Vej-medlemskab

Muligheder Enkelt tur Medlemsskab
Adgang til en enkelt tur
Download offline kort
Se statistik
Adgang til 300+ ture
Eksklusive tilbud og adgang til arrangementer
Adgang til Find Vej-fællesskabet
Fornyes automatisk
Pris: 25 kr 150 kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Find Vej i Danmark?

Find Vej i Danmark er sjov motion i det fri, hvor du på et bredt udvalg af ture, kan gå på jagt efter poster i naturen – næsten som en skattejagt. Med et kort finder du vej til posterne. Når du har fundet alle poster, har du fået en skøn og anderledes tur rundt i skoven, parken eller byen. Du kan tage afsted alene eller sammen med andre. Tusindvis af poster i hele Danmark står og venter på dig!

Hvad får jeg, hvis jeg bliver medlem af Find Vej?

Et medlemskab giver adgang til skræddersyede kort, der guider dig gennem skove, parker og byområder, så du kan opleve glæden ved at udforske naturen på en sjov og spændende måde. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med adgang til kurser, arrangementer og alle ruter og alle ture under hver rute, uden begrænsninger. Du kan hente turene ned så mange gange du vil, og igen og igen få en anderledes tur i det fri.

Hvad er orienteringsløb?

Orienteringsløb er en sport, hvor du via et kort og ofte også et kompas, skal finde vej mellem et antal punkter, kaldet poster, i en bestemt rækkefølge. Til konkurrencer gælder det om at komme hurtigst mellem posterne, og man registrerer sig i en enhed på posten, med en elektronisk chip, inden man skynder sig videre til næste post. Der findes både DM, World Cups, EM og VM i orienteringsløb, og sporten dyrkes i rammerne af et rigt foreningsliv under det nationale forbund, Dansk Orienterings-Forbund, hvor du kan være med og finde et fællesskab i en lokal klub. Se alle klubber her: Find en klub (do-f.dk)