I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Om Find vej i ...

Information til brugere

Sjovere motion i det fri!
'Find vej i Danmark' er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen.

Download et kort her fra siden, print det ud - og så er det på jagt efter poster. Der er ruteforslag i forkellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. 'Find vej i Danmark' er med andre ord både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Mange steder er der også tilbud om natur- og kulturformidling i tilknytning til posterne. Find et tilbud nær dig på forsidens danmarkskort. Du kan også deltage i lokale arrangementer - bl.a. på Find vej Dagen, der finder sted landet over, hvert forår.

Dsc 0537

Presse

Hent pressefotos her. Kontakt gerne udviklingskonsulent Erling Thisted med spørgsmål: [email protected] eller 61336183.

Er du interesseret i at etablere et nyt 'Find vej i ...' et sted i Danmark?
Find inspiration og vejledning her. Det er også via dette link, at du bl.a. kan finde "Find vej i Danmark"s logo, som kan bruges i brochurer og til internettet. 

Skriv til Findveji.dk på [email protected], hvis du har brug for hjælp til at komme i gang.

Bag 'Find vej i Danmark' står Dansk Orienterings-Forbund

Nordea Fonden Logo Payoff Black Rgb   

Projektet er støttet af Nordea-fondenNaturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund.

Alle rettigheder til konceptet inkl. logo mv. er ejet af Dansk Orienterings-Forbund og må ikke anvendes i kommercielt øjemed. 

Quizopgaver og andet som lægges ind i systemet kan blive delt og brugt af andre, men må kun anvendes i regi af Find vej i Danmark.