Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Tokkekøb Hegn, Allerød

3450 Allerød

Allerød Orienteringsklub har sat faste poster ud i skovene omkring Allerød med hjælp fra Wiibroe fonden, Allerød Kommune og Lillerød Rotary Klub. 
I Tokkekøb Hegn har vi sat 30 vinrøde "skov-pæle" ud. Der er både nemme og lidt sværere poster. De nemme poster står gerne helt ude på stierne – du finder flest af dem på vestsiden af Kongevejen - i ”hundeskoven”, medens de lidt sværere og længere baner er på østsiden af Kongevejen. 
Der er mange startsteder, nogle af dem kan ses på kortet. Alle startsteder er vist med en trekant på kortene. Enkelte steder er der en decideret startpost i skoven - en vinrød ”skov-pæl” med skilt ”start”. Det er blot nogle forslag, da man selvfølgelig har lov til at starte hvor man har lyst.

Der er baner af alle sværhedsgrader og længder – noget for enhver smag og niveau. Der er også givet forslag til MTB-O baner i skoven, hvis du har lyst til at prøve kræfter med Mountainbike Orientering. Man er selvfølgelig også selv velkommen til at kombinere sin egen bane. Kortene med baneforslag kan findes via linket "Mere information" ovenfor. 

Forslag til startsteder

  1. For enden af Tokkekøbvej – p-plads i skoven.
  2. Første P-plads på Nymøllevej, når du kommer fra Allerød station. Der hvor Ejners sti går under Nymøllevejen.
  3. Første P-plads på Stumpedyssevej, når du kommer fra Kongevejen. 200 meter længere henne ad vejen er der også en p-plads.
  4. Der er flere P-pladser på Kongevejen midt i skoven man også kan starte fra.

Har du lyst til endnu mere orientering, træning og klubliv – så er du hjertelig velkommen i klubben. Læs mere på vores hjemmeside.

Vær med til at passe på vores idrætsanlæg, konstaterer du fejl og mangler eller hærværk på posterne – så drop os en mail !

God tur i skoven!