Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Ravnsholt Skov, Allerød

3450 Allerød

Allerød Orienteringsklub har sat faste poster ud i skovene omkring Allerød med hjælp fra Wiibroe fonden, Allerød Kommune og Lillerød Rotary Klub. 
I Ravnsholt har vi sat 30 vinrøde "skov-pæle" ud. Der er både nemme og lidt sværere poster. Der er mange startsteder, nogle af dem kan ses på kortet. Alle startsteder er vist med en trekant på kortene. Enkelte steder er der en decideret startpost i skoven - en vinrød "skov-pæl" med skilt "start". Det er blot nogle forslag, da man selvfølgelig har lov til at starte hvor man har lyst.

Mobil-quiz 

Orientering er kendt som en idræt der giver motion til både hjertet og hjernen. Her i Ravnsholt får du en ekstra mulighed for lidt hjernegymnastik. Posterne på kortet indeholder nemlig quizspørgsmål med tre svarmuligheder, som besvares med mobiltelefonen.
Læs mere om mobilquiz og hent kort med mobil-quiz-banerne her - begge er i pdf-format:
Ravnsholt quizbane 1
Ravnsholt quizbane 2

Baneforslag

Der er baner af alle sværhedsgrader og længder – noget for enhver smag og niveau. Der er også givet forslag til MTB-O baner i skoven, hvis du har lyst til at prøve kræfter med Mountainbike Orientering. Man er selvfølgelig også selv velkommen til at kombinere sin egen bane. Kortene med baneforslag kan findes via linket "Mere information" ovenfor. Kort med alle poster findes ikke. Kontakt klubben.

Forslag til startsteder

  1. P-plads ved Allerød hovedbibliotek.
  2. Første p-plads på Nymøllevejen, når du kommer fra Allerød station. Pladsen er på højre side.
  3. Anden p-plads på Nymøllevejen, når du kommer fra Allerød station. Pladsen er på venstre side. Støder sammen med Bregnerød skovvej.
  4. P-plads for enden af Rødpælevej.
  5. Der er flere P-pladser midt i skoven på Bregnerød skovvej.
  6. P-plads ved Vestre Hus.
  7. P-plads tæt på krydset mellem Skovmosen og Bymosen.

Har du lyst til endnu mere orientering, træning og klubliv – så er du hjertelig velkommen i klubben. Læs mere på vores hjemmeside.

Vær med til at passe på vores idrætsanlæg, konstaterer du fejl og mangler eller hærværk på posterne – så drop os en mail !

God tur i skoven!