I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Eriksholm Skov

4300 Holbæk

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Der er mange måder at bruge de faste poster på. Det kan f.eks. bruges til geo-caching, til skattejagter og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.  Der kan downloades en folder med to kortudsnit og et orienteringskort med alle 47 poster samt GPS-koordinater, via linkene overfor. Hver post har en unik bogstavkode som kan noteres i kontrolfelterne under kortet, eller du kan ’klippe’ i feltet med stiftklemmen, som også sidder på posten.

Der er flere forskellige ruter at vælge i mellem, også en rute med mobil-quiz, hvor hver post gemmer på en opgave, du skal løse på mobilen.

Find vej med mobilen: Her i Eriksholm er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Eriksholm Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Kortet kan hentes her.
God fornøjelse.