Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Annebjerg

4500 Nykøbing Sj

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Annebjerg Skov ligger lige syd for Nykøbing Sj. direkte ud til den naturskønne Isefjord. Holbæk Orienteringsklub har i samarbejde med det lokale skovdistrikt opsat 35 faste poster i Annebjerg Skov. Der er 2 startsteder:

Startsted 1: Anneberghus, Egebjergvej 162, Nykøbing Sjælland
Startsted 2: Barkladen, Egebjergvej 172, Nykøbing Sj.
Fra begge startsteder kan der løbes begynder, let og mellemsvære baner.

Der er mange måder at bruge de faste poster på. Det kan f.eks. bruges til geo-caching, natløb, til skattejagter og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Der kan downloades en folder med to kortudsnit og et orienteringskort med alle 34 poster, kort med forskellige sværhedsgrader og banelængder, samt GPS-koordinater, via linkene ovenfor. Hver post har en unik bogstavkode som kan noteres i kontrolfelterne under kortet, eller du kan ’klippe’ i feltet med stiftklemmen, som også sidder på posten.

Find vej med mobilen: Her i Annebjerg er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Annebjerg Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find dem: Start: Barkladen - 7 - 6 - 24 - 23 - 21 - 19 - 16 - 13 - 11 - 10 - 9

God fornøjelse.