I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Præstevang

3400 Hillerød

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

"Find vej i Præstevang" er en del af projektet "Find vej i Danmark", som er en forenklet udgave af idrætsgrenen orientering. Det minder om en skattejagt, hvor man med kort og billeder, skal finde poster rundt i byen. Det er en sjov måde at lære sin by bedre at kende og lægge mærke til nye detaljer ved de kendte seværdigheder.
Og alle kan være med uanset om det gennemføres i løb som konkurrence på tid, eller i gang som en sjov form for sightseeing for hele familien.

Turfolderen indeholder også en lille foto-orientering, hvor det gælder om at finde det billede, der passe med posten.
Check løsningen HER.

Find vej med mobilen: Her i Præstevang er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Præstevang Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: Start - 16 - 14 - 13 - 17 - 12 - 18 - 28 - 24 - 2- 26 - 25 - 1 - 15.
God fornøjelse.