I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Lungshave

4736 Karrebæksminde

Bliv Find vej-medlem og få adgang til alle kort og ruter.

God tur!

Bliv medlem

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Velkommen til ”Find vej på Lungshave”
- et tilbud til dig, der vil have naturoplevelser og viden om naturen på en ny måde!

Find vej i Lungshave er en naturoplevelsesvandring, hvor du gennem quizzen "Kan du gætte hvem jeg er?" kan få viden om naturen på Enø, og hvor gevinsten er sund og sjov motion. Hensigten er, at få flere ud at orientere og bevæge sig.

Med kortet kan du trygt gå på opdagelse og finde de pæle, der er markeret på kortet. Du behøver ikke løbe, en rask vandretur er et godt alternativ.

Find vej med mobilen: Her i Lungshave er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Lungshave Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: S1 - 5 - 6 - 7 - 8 - 1 - 2 - 3 - 4 - S2. God fornøjelse.

Gb Flag Find your way - also available in English - Enjoy!