I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Sydhavnstippen

2450 København SV

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Prøv en sund og oplevelsesrig tur gennem Sydhavnstippens unikke landskab!
Der er lange løb, helt ud på den fredede del med får og hav, og der er korte løb på norddelen, som i øjeblikket florerer med spiselige blommer, æbler og massevis af sommerfugle, insekter, fugle og dyr. Ruterne er for børn, voksne, skoler, foreninger og friske ældre, og posterne er placeret langs stier og veksler. Der er en quiz-rute med spørgsmål og svar om Sydhavnstippens natur og kulturelle historie – den kan afprøves via mobilen og sms ved at scanne QR-koden på startpælen eller ved direkte indtastning.

Startsted: Københavns Naturskole, ved enden af Fragtvej (efter nr. 9), 2450 København SV.

Sydhavnstippens Find vej-ruter er et initiativ under Partnerskabet Tippen Syder, der består af Kongens Enghave Lokaludvalg, Grøn Agenda Sydhavn, Tippen Fårelaug, Friluftsrådet Kreds København, Grundejer By & Havn, Københavns Naturskoler og Danmarks Naturfredningsforening. Der er mange andre lokale og regionale interessenter og beboere, der holder af og benytter området. 

Se mere på www.sydhavnstippen.dk

Find vej med mobilen: Her i Sydhavnstippen er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Sydhavnstippen Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: Start - 1 - 3 - 4 - 7 - 14 - 8 - 11 - 15 - 20 - 24 - 27.
God fornøjelse.