OBS! Der kan forekomme manglende links til filer og sider, samt problemer med quizruter - vi arbejder på sagen, beklager ulejligheden!

Ringkøbing-Rindum

6950 Ringkøbing

Bemærk: Tjek status på projektet, inden du tager afsted via linket Mere information herover.

Da den nye Ringkøbing Skole var færdigbygget, ønskede skolen at få let adgang til at lave orienteringsløb. Det blev til orienteringskortet over Ringkøbing-Rindum.

Dette kort omfatter hele den nordlige del af Ringkøbing. Ringvejen danner nord og østgrænse, mens Holstebrovej og Herningvej afslutter området med vest og syd. Med alle sine mange grønne områder og et udbygget stinet, gives der her alle byens undervisningsinstitutioner mulighed for på en let måde at kunne dyrke orientering.
Hele fire skoler har startposten stående lige uden for døren.

Ud over 50 faste poster med skilte og klippetænger på pæle, er der her for første gang oprettet 50 ekstra poster bestående af RAHs grønne kabelskabe. Hvordan disse kan bruges kan bruges kan du læse I Postbeskrivelse m.v. under "Sådan bruges kabelskabene". Kun de 50 faste poster med bogstavkoder kan registreres i Hall of Fame.

Mængden på 100 poster giver et utal af variationsmuligheder, når en bane skal udvælges.
Især de lette baner kan nu etableres med kort afstand mellem posterne. Ved mellemsvære baner udvælges blot poster med større afstand til hinanden. Svære baner kan ikke laves på denne type af kort.

God fornøjelse!