I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Gribskov

3400 Hillerød

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Naturstyrelsen, Hillerød Kommune og FIF Hillerød Orientering har indledt et samarbejde med det formål at give dig mulighed for naturoplevelse og fysisk aktivitet i den sydlige del af Gribskov, Gadevang og Selskov.

Disse poster indgår ikke i Find vej i Danmarks samling af poster og kan derfor ikke registreres og bruges i Hall og Fame, og der kan ikke laves quiz-ruter af posterne. Men du skal have tilbuddet om en anderledes tur i Gribskov alligevel. Find vej i Gribskov blev til før Find vej i Danmark konceptet blev samlet.

FIF Hillerød har opstillet 130 faste poster i den sydlige del af Gribskov. Alle poster er indtegnet på et detaljeret kort. Hensigten er, at du efter eget temperament og ydeevne skal opsøge posterne, ligegyldigt om du går, løber eller cykler. Bevæge dig bliver du nødt til, det er jo netop formålet. Men bemærk, tempoet bliver efter eget valg. Du kan spadsere mageligt og nyde skoven eller du kan løbe og opsøge posterne ved hjælp af kort og kompas. Under alle omstændigheder giver jagten efter posterne i ukendt terræn en spænding, nærmest en "skattejagt" – og denne fornemmelse er ikke afhængigt af dit tempo.

FIF Hillerød Orientering har lavet special-pjecer for forskellige afsnit af skoven. De findes i holdere ved indgangen til skovene.

De kan også downloades her - og printes.

God fornøjelse!