Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Gribskov

3400 Hillerød

Naturstyrelsen, Hillerød Kommune og FIF Hillerød Orientering har indledt et samarbejde med det formål at give dig mulighed for naturoplevelse og fysisk aktivitet i den sydlige del af Gribskov, Gadevang og Selskov.

Disse poster indgår ikke i Find vej i Danmarks samling af poster og kan derfor ikke registreres og bruges i Hall og Fame, og der kan ikke laves quiz-ruter af posterne. Men du skal have tilbuddet om en anderledes tur i Gribskov alligevel. Find vej i Gribskov blev til før Find vej i Danmark konceptet blev samlet.

FIF Hillerød har opstillet 130 faste poster i den sydlige del af Gribskov. Alle poster er indtegnet på et detaljeret kort. Hensigten er, at du efter eget temperament og ydeevne skal opsøge posterne, ligegyldigt om du går, løber eller cykler. Bevæge dig bliver du nødt til, det er jo netop formålet. Men bemærk, tempoet bliver efter eget valg. Du kan spadsere mageligt og nyde skoven eller du kan løbe og opsøge posterne ved hjælp af kort og kompas. Under alle omstændigheder giver jagten efter posterne i ukendt terræn en spænding, nærmest en "skattejagt" – og denne fornemmelse er ikke afhængigt af dit tempo.

Kortet med alle poster kan købes her.

FIF Hillerød Orientering har lavet special-pjecer for forskellige afsnit af skoven. De findes i holdere ved indgangen til skovene.

De kan også downloades her - og printes.

God fornøjelse!