I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Skævinge

3320 Skævinge

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Find vej i Skævinge er en del af projektet Find vej i Danmark, som er en forenklet udgave af idrætsgrenen orientering. Det minder om en skattejagt, hvor man ved hjlpe af kortet, skal finde poster rundt i byen. Det er en sjov måde at lære sin by bedre at kende og lægge mærke til nye detaljer.

Og alle kan være med uanset om det gennemføres i løb som konkurrence på tid, eller i gang som en sjov form for sightseeing for hele familien.

 Indvielse finder sted 28. november 2014

Se mere her

Find vej med mobilen: Her i Skævinge er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Skævinge Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: 47 - 55 - 49 - 36 - 40 - 32 - 33 - 35 - 54.
God fornøjelse.