Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Garderhøjfortet

2820 Gentofte

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Find vej i Garderhøjfortet anno 1915 er en tur gennem historien om Garderhøjfortet og den planlagte oversvømmelse af Ermelunden under 1. Verdenskrig. Der er sat 9 poster og ruten kan tages såvel med start ved Garderhøjfortet (Start A) som med start ved Ermelunden (Start B). Posterne er markeret på kortet i turfolderen, som du snarest vil kunne printe fra siden her. 

Hver post byder også på en fortælling der bringer dig med tilbage til 1915. Mød bl.a. kommandanten, korttegneren, soldaten og den bekymrede nabokone. Download app’en TravelTales og start turen Garderhøjfort anno 1915 (A eller B). Find lydposterne, som er markeret på kortet i app’en, samt i folderen. Historien starter automatisk når du finder posten. Hent TravelTales i linksne ovenfor og find turen 'Garderhøjfortet anno 1915' på listen 'Find vej i DK'.

Hver post har også en unik bogstavkode, som kan noteres som bevis for at du har fundet posten. Du kan registrere dine posters koder her på siden og komme med i ”Hall of Fame”.

Du kan også bruge mobilen til at løse en quiz på ruten. Rigtig god fornøjelse!

Projektet er blevet til i samarbejde mellem Dansk Orienterings-Forbund, Garderhøjfortet og Lokalhistorisk Arkiv, Gentofte kommune.