I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Næsby Ådal

5270 Odense N

Bliv Find vej-medlem og få adgang til alle kort og ruter.

God tur!

Bliv medlem

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Odense Orienteringsklub har opsat poster i Næsby ådal – ved Stavis å mellem Næsby og Tarup. 

Find vej i Næsby Ådal er en del af det landsdækkende koncept ”Find vej i Danmark”, som er et tilbud om en anderledes tur i det fri. Du får sund og sjov motion og flotte naturoplevelser. Alle kan være med, og man må selv om man vil løbe eller gå mellem posterne.

Der er 3 startsteder i ådalen:
– ved Næsby hallen
– nær vejkrydset Rismarksvej (O2) og Bogensevej (311)
– ved jernalderlandsbyen / Odins Odense

Find posterne og notér bogstavkoden som bevis. Hvis du vil med i Find vejs Hall of Fame kan du registrere dine poster her på siden. Du kan også finde vej med mobilen og teste din paratviden på den korte bane med Mobil-quizzen.

Under ”Mere Information” finder du flere ruteforslag. Mens du under ”Endnu flere ruter” kan finde flere Findvej-Projekter oprettet af klubben.

Har du lyst til endnu mere orientering, træning og klubliv – så er du hjertelig velkommen i klubben. Læs mere på vores hjemmeside.

Vær med til at passe på vores idrætsanlæg, konstaterer du fejl og mangler eller hærværk på posterne – så drop os en mail !

God tur i skoven!