I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Tangmoseskoven og Køge Marina

4600 Køge

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Køge orienteringsklub har i samarbejde med Køge kommune opsat 31 poster i Tangmoseskoven/Køge Marina.

I Tangmoseskoven er pælene naturfarvede og på Køge Marina er pælene malet røde. Der er 2 naturlige steder at starte og disse steder er der opsat informationstavle og kasser med foldere.

Folder med beskrivelse af området og turforslag og kort med alle poster kan hentes via ovenstående link, hvor der også kan hentes turforslag af forskellige sværhedsgrader. Der er også en speciel børnebane, der er velegnet til børnefødselsdage, familieture m.m.

Find vej med mobilen: Her i Tangmoseskoven er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Tangmoseskoven Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: Start2 - 1 - 3 - 4 - 5 - 7 - 14 - 19 - 22 - 25 - 31.
God fornøjelse.