Introduktion

Vi skal finde vej Vi skal lave ruter For skoler For klubber

Findvej 0245Sjovere motion i det fri!

'Find vej i Danmark' er et familievenligt tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen.

Kortet fører dig til posterne, som hver har en unik bogstavkode. Koden kan du notere og siden registrere og være med i jagten om logge flest poster på Find vej i Danmarks Hall of Fame.

Find vej med mobilen 

Hvis du starter en Find vej rute på din mobil og her noterer posternes koder undervejs, får du en mail med dine koder når du er i mål. Så er det lige til at registrere dem efterfølgende. Er posten forsvundet for dig, kan du alligevel komme videre ved at indtaste bogstavkoden PAS.Mobilen fortæller dig også hvor længe du var undervejs.

Hall of Fame og Postjagten

Når du logger dine fundne bogstavkoder kommer du i Hall of Fame og kan dyste med om at komme helt til tops med flest fundne poster. Postjagten er en konkurrence, hvor det gælder om at finde flest poster og logge dem i en given periode, fx. Efterårsferie-Postjagten. Husk at du her kun må logge poster som er fundet i perioden, og du kan blive bedt om at poste en billede på vores Facebook side fra din tur.

Mobilquiz og medrivende fortællinger

På stadigt flere af landets ruter kan du få spændende beretninger og quizopgaver på mobilen. Mobil-quizzen startes via et link som tilsendes din mobil i en SMS/mail. Når posten er fundet, og dens kode indtastet får du en quizopgave. Er posten forsvundet for dig, kan du alligevel komme videre ved at indtaste bogstavkoden PAS. Systemet holder styr på point, så flere på samme mobil kan konkurrere både på viden og på tid. 

Alle kan få adgang til at lave quiz-ruter, så følg med på din lokale Find vej rute - måske er der allerede en ny quiztur du kan tage.
Kontakt [email protected] hvis du selv vil bidrage med din viden til en ny quizrute.

En anden mulighed er Find vej Tur-app'en (baseret på TravelTales). Download app’en fra din smartphone, print orienteringskortet, find posten og historien går i gang (GPS skal være slået til). Findes der en Tur-app til den aktuelle Find vej rute er det angivet med links til Google Play og Appstore.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang

Find vej tilbyder materiale til brug i undervisning og ved træning Find inspiration og undervisningsmateriale 

Vil I være med til at lave et nyt Find vej tilbud?  Vejledning er under udarbejdelse forventes klar i januar 2019

Bag Find vej i Danmark står Dansk Orienterings-Forbund.

Nordea Fonden Logo Payoff Black Rgb  Find vej i Danmark har i perioden 2009 -2018  været støttet af Nordea-fonden, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund.

Alle rettigheder til konceptet inkl. logo mv. er ejet af Dansk Orienterings-Forbund og må ikke anvendes i kommercielt øjemed.