OBS!

En nyt Find Vej i Danmark-side er på vej og du kan godt glæde dig! 

Det betyder desværre at alle poster, der registreres på denne side, ikke tæller i Hall of Fame, 

der også vil blive nulstillet, når den nye side bliver lanceret. 

Hjelm Skov

6200 Aabenraa

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

"Find vej i..." er en forenklet udgave af orientering, en skattejagt, der bringer dig rundt i skoven til spændende steder, du måske ikke har været før.

Det drejer sig om at finde vej til poster i skoven. Der er plads til både hurtigløbere og barnevogne i flere forskellige sværhedsgrader.

Gå eller løb en tur alene eller sammen med andre f.eks. familien, venner, kollegaer og find så mange af posterne du/I har lyst til. 

Posterne kan findes i tilfældig rækkefølge.
Eller vælg 10 poster og find dem i en bestemt rækkefølge.
Eller vælg et antal poster og find dem i en bestemt rækkefølge og hvor 2 hold løber henholdsvis forlæns eller baglæns rundt. Hvem kommer først i mål? Bestem selv, hvordan I vil udfordre hinanden eller måske bare have en hyggelig tur rundt i skoven.

Find vej med mobilen: Her i Hjelm Skov er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent Travel Tales app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Hjelm Skov Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet "Begynder, Start 1"

God fornøjelse.