I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Hjelm Skov

6200 Aabenraa

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

DER OPLEVES PT FEJL PÅ LINK TIL KORT UNDER DE FORSKELLIGE RUTER. TRYK ISTEDET FOR PÅ "HENT KORT MED ALLE POSTER". START DER HVOR DER STÅR OG HENT POSTERNE I DEN RÆKKEFØLGE DET ER OPLYST UNDER DEN ØNSKEDE RUTE

  "Find vej i..." er en forenklet udgave af orientering, en skattejagt, der bringer dig rundt i skoven til spændende steder, du måske ikke har været før.

Det drejer sig om at finde vej til poster i skoven. Der er plads til både hurtigløbere og barnevogne i flere forskellige sværhedsgrader.

Gå eller løb en tur alene eller sammen med andre f.eks. familien, venner, kollegaer og find så mange af posterne du/I har lyst til. 

Posterne kan findes i tilfældig rækkefølge.
Eller vælg 10 poster og find dem i en bestemt rækkefølge.
Eller vælg et antal poster og find dem i en bestemt rækkefølge og hvor 2 hold løber henholdsvis forlæns eller baglæns rundt. Hvem kommer først i mål? Bestem selv, hvordan I vil udfordre hinanden eller måske bare have en hyggelig tur rundt i skoven.

Find vej med mobilen: Her i Hjelm Skov er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Hjelm Skov Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: Start2 - 7 - 20 - 13 - 14 - 19 - 30 - 26 - 15 - 8 - 5 - 3 - 2 - 4.
God fornøjelse.