Hjelm Skov

6200 Aabenraa

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

"Find vej i..." er en forenklet udgave af orientering, en skattejagt, der bringer dig rundt i skoven til spændende steder, du måske ikke har været før.

Det drejer sig om at finde vej til poster i skoven. Der er plads til både hurtigløbere og barnevogne i flere forskellige sværhedsgrader.

Gå eller løb en tur alene eller sammen med andre f.eks. familien, venner, kollegaer og find så mange af posterne du/I har lyst til. 

Posterne kan findes i tilfældig rækkefølge.
Eller vælg 10 poster og find dem i en bestemt rækkefølge.
Eller vælg et antal poster og find dem i en bestemt rækkefølge og hvor 2 hold løber henholdsvis forlæns eller baglæns rundt. Hvem kommer først i mål? Bestem selv, hvordan I vil udfordre hinanden eller måske bare have en hyggelig tur rundt i skoven.

Find vej med mobilen: Her i Hjelm Skov er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Hjelm Skov Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: Start2 - 7 - 20 - 13 - 14 - 19 - 30 - 26 - 15 - 8 - 5 - 3 - 2 - 4.
God fornøjelse.