I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Munkesøen

4400 Kalundborg

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Munkesø ligger midt i Kalundborg by og var engang en møllesø hvor vandet fra møllerne på de omkringliggende bakker blev samlet inden det blev ført ud i den nordlige del af den nuværende havn - Houget.

I dag er Munkesø udlagt som rekreativt område og med mange muligheder for fysisk udfoldelse i grønne omgivelser. De mange faciliteter bruges af områdets beboere, foreninger, uddannelsesinstitutioner m.fl. og det er glædeligt at det nu også er muligt at lave orienteringsløb i Munkesø. Det er Holbæk Orienteringsklub der i samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund og Kalundborg Kommune har opsat posterne til glæde for de mange der de kommende år vil benytte sig af tilbuddet.

Starten foregår ved den store parkeringsplads på J. Hagemann-Petersens Alle (overfor Kalundborghallerne)

Find vej med mobilen: Her ved Munkesøen er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Munkesøen Signaturløb er et kursus i at læse et orienteringskort. Ved hver post får du en forklaring på, hvordan du skal forstå kortets signaturer. Print kortet med alle poster og find posterne: S - 10 - 45 - 15 - 8 - 7 - 20 - 11 - 9. God fornøjelse.