I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Ravneholm Skov

2840 Holte

Bliv Find vej-medlem og få adgang til alle kort og ruter.

God tur!

Bliv medlem

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Ravneholm kaldes også det Danske Schweiz, og er et meget kuperet skræntterræn nord for Mølleåen. Her er virkelig motion for alle  aldersklasser. 

Du finder kort med poster i let, mellem og svær version.  Du begynder ved den røde trekant og finder så posterne, der er markeret   med pæle. Posterne har et kontrolnummer, så du kan se, at du er  det rigtige sted og kontrolbogstaver, hvis det er en konkurrence, men husk så lige en blyant.  Mål er markeret med en cirkel. 

Det eneste udstyr, der kræves, er tøj - især fodtøj, der kan tåle nærkontakt med naturen, og har du et kompas, så skader det ikke at tage det med.

 Alle kan deltage fra barnevogn over gang, lunt, løb til sprint. Ravneholm er orienteringsløb, men kan bruges til skovtur (husk plastikposen til affald og hunde i snor), undervisning i skolen i mange fag, fritidsaktiviteter for fritidsklubber og spejdere. Ja, der er frit slag for fantasien.