Vil du registrere de poster, du har fundet, skal det foregå via PC.

Ballerup Centrum

2750 Ballerup

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Her i Ballerup er der 3 forskellige tilbud. En historisk byvandring og to foto-orienteringsløb som begge også har en mobil-quiz. Navnet orienteringsløb kan snyde for det er absolut tilladt at gå. 

Foto-orientering: Her skal du finde vej ved hjælp af kortet til de indtegnede poster finde ud af hvilket billede i folderen hører til hvilken post? Har du din smartphone med kan du også prøve mobil-quizzen.

Historisk byvandring: I samarbejde med Ballerup Historiske Forening har Ballerup OrienteringsKlub sammensat en byvandring der fører dig gennem Ballerups historie  – først fra landsby til stationsby, siden fra stationsby til forstad.  Byvandringen er delt op i 13 poster, som er anført på orienteringskortet. Ved hver enkelt post kan man stoppe op og læse en beskrivelse af stedet. Man kan også se et billede af lokaliteten som den tidligere har set ud. Og samtidig med at man tilegner sig viden om fortidens Ballerup, får man også motion ved at gå ruten igennem. Vi håber, at mange vil få glæde af ruten og hæftet. 

God tur gennem Ballerup!