I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Pederstrup

2750 Ballerup

Bliv Find vej-medlem og få adgang til alle kort og ruter.

God tur!

Bliv medlem

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Find vej i Pederstrup er blevet til i et samarbejde mellem Skoletjenesten Pederstrup, Ballerup Kommune, Dansk Orienterings-Forbund og Ballerup Orienteringsklub. Her er flere forskellige tilbud.

Der er opsat faste poster her i Pederstrup Landsby, og på de første 8 poster skal du gætte hvilket dyr der har sat sit spor på postskiltet. Du kan også høre de samme dyrs lyde med appen TravelTales ved at vælge turen 'Kender du dyrene i Pederstrup'. Hent kortet her.

På poster 9-15 kan du finde vej med Ellen og Jens og følge dem en formiddag i 1901, med lydfortællinger på mobilen med appen, ved at vælge turen 'Find vej i Pederstrup med Ellen og Jens'

Hent app'en TravelTales, sig 'Vælg tur fra internettet' og vælg listen 'Find vej i DK'. Herfra downloades den ønskede tur. Fortællingen afspilles automatisk på din telefon når du finder lydposten, som er markeret på kortet.

Der er tilbud om tre forskellige ture, med hver sin turfolder, som du kan hente her:
Pederstrup - Kender du dyrene?  (pdf)
Pederstrup - Fortællinger med Ellen og Jens (pdf)
Pederstrup - Foto-orientering  (pdf) - find det billede i folderen der passer til postens markering på kortet.

Rigtig god tur.