I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Amager Strandpark, Midt - Foto-orientering

2300 København S

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

Til hver post på kortet hører et foto. Hvilket foto hører til hvilken post? Kort og fotoark kan downloades her på siden.

Finder du svaret, kan du registrere fotoposternes bogstavkoder og komme i ’Hall of Fame’. Der er 20 foto-poster og posternes nummerering er 21-38. 

Har du din smartphone med kan du også hente app'en TravelTales og finde lydposterne som er lagt ud her. Men tag kun afsted hvis din samvittighed er ren, for på turen vil du møde grusomme væsener og alskens uhygge. Gyserhistorie turen hentes i app'en fra listen 'Find vej i DK' og hedder noget så uskyldigt som 'Amager Strandpark Midt'.

Find vej i hele Strandparken: Posterne 1-20 kan du finde i den nordlige ende af Strandparken, med start ved Naturcentret. Her er posterne fysiske i form af et kodeskilt og det tilhørende kort til posterne i nord kan hentes her.

I den sydlige ende af Strandparken er der opsat en blå rute med poster ude i vandet som kan findes i kajak. Start ved Kajakhotellet. Kort til de blå poster i syd kan hentes her.