I 2023 opdateres Find Vej og vi introducerer en ny postjagt. Hvis du oplever problemer med registrering af poster skyldes det, at vi arbejder løbende på sitet. Rigtig god tur!

Staurby

5500 Middelfart

Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet.

Betal på MobilePay nr. 421135:

- Betal 25 kr.
eller
- Betal valgfrit beløb.

Ruteforslag:

Vælg en rute og få adgang til spændende ture, som du kan printe eller følge med din telefon.

Hent O-Track til mobilen:

Playstore Appstore

Find også lydposter med mobilen:

Playstore Appstore

"Find vej i Staurby" er en simpel orienteringsskattejagt, der bringer dig rundt i skoven, til nogle af de seværdige steder. Gevinsten er sund og sjov motion med dejlige naturoplevelser. En anderledes tur i det fri, der er sund for både hjerte og hjerne.

Prøv inforuten på din mobil, der vil du ved hvor post kunne læse om netop det smukke træ, du står overfor eller på anden vis lære om naturen, skoven og træerne.

Find vej med mobilen: 

I staurby er der også mulighed for at prøve en tur med Find vej app’en TravelTales. Hent app’en via linket ovenfor, og vælg den ønskede tur med lydposter inde i app’en fra listen 'Find vej i DK'. Staurby vandring er en spændende tur gennem skoven. Ved hver post får lærer du om naturen, skoven og træerne. Turen hedder "Staurby vandring", og er delt i en Nord, Midt og Syd. Staurby vandring består af i alt 30 lydposter. Print kortet med alle poster 

God fornøjelse.