OBS!

En nyt Find Vej i Danmark-side er på vej og du kan godt glæde dig! 

Det betyder desværre at alle poster, der registreres på denne side, ikke tæller i Hall of Fame, 

der også vil blive nulstillet, når den nye side bliver lanceret. 

For skoler

Der er mange muligheder for at bruge Find vej i Danmark i undervisningen. Konceptet giver nogle praktiske redskaber til ude-undervisning, og til tværfaglig undervisning. Få et overblik over mulighederne her: Læreroverblik.

Som lærer eller naturvejleder kan du få adgang til at lave mobil-quiz på posterne. Du kan lave en matematikrute, opgaver om natur, historie, sprog - eller kombinere fag.  Læs mere om mobil-quiz og få vejledning her.

 

Find vej i Skolen

Find vej i Danmark, Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber tilbyder Find vej i Skolen. Med en Find vej i Skolen-pakke kan din skole få sit helt eget Find vej-tilbud med orienteringskort og faste poster. Læs mere information om Find vej i Skolen i denne flyer, eller kontakt Find vej i Skolen på [email protected].

Materialer

Find vej i Skolen udvikler forskellige materialer til brug i undervisningen – både på din egen skole og alle de andre steder du kan finde vej.

Lær at finde vej

Kortet kan i starten være svært at læse, men du lærer det let, når du læser hæftet: 'Orientering - Lær at finde vej'. Hæftet giver en kort introduktion til orienteringsløb og skovorienteringskortet, og kan bruges af elever og andre, der er nysgerrige på orientering.

Du kan også printe en  signaturforklaring , du kan tage med på turen.

Undervisningsforløb

Forside lærervjeledningforløbdemo  

Undervisningsforløbet Find vej i Skolen – Lær at finde vej kan findes her. Forløbet er lavet til skoler, der har en Find vej i Skolen-pakke, men kan også bruges uden. Forløbet går over 5 moduler i idrætsundervisningen og kan bruges på 3.-9. klassetrin.

Her finder du også undervisningsforløbet FIT First, der er et forløb over seks lektioner som tager udgangspunkt i skolens eksisterende faciliteter. Bilag til Fit First kan tilgås her (se nederst på siden du videretilles til)

Begge undervisningsforløb kan tilgås som E-læring via Idrættens E-Læring (DIF).

Lærervejledning

Lærervejledning, der følger med undervisningsforløbet. Lærervejledningen giver læreren en indføring i de vigtigste begreber i orienteringsundervisningen i forhold til at opfylde Fælles Forenklede Mål i folkeskolen.

 Video - Sådan retvender du kortet

  Videoen kan bruges i undervisningen til at give eleverne en visuel forståelse af, hvad det vil sige at retvende kortet.