For skoler

Der er mange muligheder for at bruge Find vej i Danmark i undervisningen. Konceptet giver nogle praktiske redskaber til ude-undervisning, og til tværfaglig undervisning. Få et overblik over mulighederne her: læreroverblik.pdf.

Som lærer eller naturvejleder kan du få adgang til at lave mobil-quiz på posterne. Du kan lave en matematikrute, opgaver om natur, historie, sprog - eller kombinere fag.  Læs mere om mobil-quiz og få vejledning her.

 

Find vej i Skolen

Find vej i Danmark, Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber tilbyder Find vej i Skolen. Med en Find vej i Skolen-pakke kan din skole få sit helt eget Find vej-tilbud med orienteringskort og faste poster. Læs mere information om Find vej i Skolen i denne flyer, eller kontakt Find vej i Skolen på ls@do-f.dk.

Materialer

Find vej i Skolen udvikler forskellige materialer til brug i undervisningen – både på din egen skole og alle de andre steder du kan finde vej.
 
 

Lær at finde vej

Kortet kan i starten være svært at læse, men du lærer det let, når du læser hæftet: 'ORIENTERING - Lær at finde vej'. Hæftet giver en kort introduktion til orienteringsløb og skovorienteringskortet, og kan bruges af elever og andre, der er nysgerrige på orientering.

Bestil hæftet i Dansk Skoleidræts webshop.

Du kan også printe en signaturforklaring, du kan tage med på turen.
 
  

forløbdemo Undervisningsforløb

Undervisningsforløbet Find vej i Skolen – Lær at finde vej kan findes her. Forløbet er lavet til skoler, der har en Find vej i Skolen-pakke, men kan også bruges uden. Forløbet går over 5 moduler i idrætsundervisningen og kan bruges på 3.-9. klassetrin.

Forside lærervjeledning Lærervejledning

Lærervejledning, der følger med undervisningsforløbet. Lærervejledningen giver læreren en indføring i de vigtigste begreber i orienteringsundervisningen i forhold til at opfylde Fælles Forenklede Mål i folkeskolen.

 Video - Sådan retvender du kortet

  Videoen kan bruges i undervisningen til at give eleverne en visuel forståelse af, hvad det vil sige at retvende kortet.